23. sept 2011

Kollane

postitas Chica Regina

Kollane on õhtutaevas,
kollased on Püünsi poid...

Kui keegi küsiks minult, mis jääb mulle peagi mööduvast hooajast meelde, siis mainiksin ühe asjana kindlasti Püünsi kollaseid poisid, mille keegi hiiglama hää inimene on sinna "istutanud". Usun, et ma ei ole ainuke, kes need poid oma mälestusteraamatusse kirjutab.

Viimased õhtud on mind need kollased poid kirglikult enese külge aheldanud, justnagu loojuv päikegi. Raske tööpäeva järgsed lõõgastavad õhtusurfid Püünsi kollaste poide vahel on mind taas adrenaliini külge klammerdanud ning motiveerinud power jibe harjutama. Eile tundsin ma esmakordselt, et olen jõudnud sellele tasemele, millest juba aegade hämarusest unistanud olen. Mõlemal halsil jibe`da hoogu seejuures kaotamata. Tõsi, päris mega-poweriga need jibe`d siiski veel tehtud ei saa, ent kiirust ja inertsi on minu pööretes juba oluliselt rohkem. Kuidas ma selle manöövri lihasmällu sain ja kõvakettale salvestasin, ma ei tea. Igatahes ühel päikeseloojangust kollasel õhtul kuulasid mu sõna 2 kätt, 2 jalga, 2 pööningu poolkera, käed, purjelaud ja puri...

Nüüd jääb üle vaid loota, et "pidu" liiga vara läbi ei saa. Et jätkuks õpitu kinnistamiseks mõnusalt sooje ja tuuliseid sügisõhtuid. Et päike keelduks liig vara loojumast. Praegu on ainus vaenlane pimedus - kui kollaseid poisid merel enam ei märka, on aeg välja ronida. Välja ronin ma viimase, äärmisel juhul eelviimasena.

Homme puhub, ja homme saab päevavalguses surfata. Chicasid ootab Topu.
Taevalik!

1 kommentaar:

  1. See hea inimene on Rolle, kes need poid paigaldas. Mainida tuleb kindlasti ka Eesti Purjelaualiidu toetust selles projektis!

    VastaKustuta