5. juuli 2010

Tehtud!

Postitas: Chica Regina

Tehtud! Team Chica poolt selleks aastaks kalendrisse märgitud võistlusüritused on nüüdseks korraldatud ning kokkuvõtted eneste jaoks tehtud.
Tuleb tunnistada, et tuuletud ettevõtmised näikse surfipersonalile justkui rohkem meeldivat, miks muidu laupäevasele orienteerumispäevakule rohkem osalejaid tuli kui me varasema kogemuse tõttu loota oskasime.

19 surfihoolikut registreeris end orienteerumisrajale ning nendest samadest inimestest paljunes kokku 8 teami, kes rebisid teineteisega ka köieveos ja võrkpallis. Põnevaimad uudis-teamid olid näiteks Visa-Hangloose, Segu Team ning Team Rolle ja naised.
Kui orienteerumisvõistluse idee oli osalejatele selgeks tehtud, siis märkasime kuidas nii mõnigi neist mere poole kiikas ja sinna peidetud märke tuvastada püüdis. Nende suureks õnnetuseks nägid nad tõepoolest kirjeldusele vastavat märki kuid nii mõnigi, kes selle suunas kihutas, pidi pettuma... ...tegu oli kõige suurema ja atraktiivsema poiga, mis osutus aga TÜNGAPOIKS. Tüngapoi võtnud annavad meile ehk andeks selle naiseliku krutski.

Rada oli oma olemuselt lihtne - akvatooriumi moodustas jahisama ja Merka muuli-vaheline ala, mida läbi kammides tuli leida poid ja nende küljest kaasa haarata värviline karvatraat. Need siis tõendasid, et rada on läbitud.

Meie suureks üllatuseks (tuult ju ei olnud!) finišeerus esimene juba ca tunnikese mööduses. Kõige vapramaks osutus Roland. Tema kannul finišeerus Martin ja kolmandana läbis limbonööri kõikse tublim naine - Betti.
Perfektne limbosooritus 2 koha naise - Mari-Anni näitel.
Kolmandad kohad meeste ja naiste arvestuses läksid vastavalt Rainile ja Marikaile.
Kes mitmenda lõpetas vaata siit

Kui orienteerumine tehtud (olgu siinkohal märgutd, et vette lasti nii sverte, formulaid, SUPe kui ka nt hiidlaste solgitorust aerudega purjelaua paarisrakend) siis orienteerusid Chicad köögikunstis ning valmistasid võistlejatele vürtsika taipärase roa (täname Santa Mariat).

Kaloripõletusprogramm jätkus rannavollega. Karmo algatusel püsitati otse merd-klubi ühendavale rannaribale karbon mastid, millede vahele võrk ja mäng algas.
Kohe esimeses heitluses oli selge, kes on tegijad ja kes mitte. Ülekaalukalt esinesid kõik teamid peale Chica Teami. Kati ja Kristel näitasid üles ülimat kannatlikust Regina ja Helle suhtes, kes arvasid, et võrkpall tähendab palli löömist taevalaotusesse, päevitajate või võrgu pihta...
Võrkpallis, mis on võrratu ja eeldab tugevaid hüppeliigeiseid (mitte nagu Chica Hellel) skoorisid ei keegid muud kui hüppamises oma ala tegijad - Võsa Team. Pärast tõelist heitlust rannaliival sundisime tiimid taaskord vette, kus toimus tõenäoliselt kõige naljakam ja vaatemängulisem üritus kogu päeva jooksul - KÖIEVEDU (aitäh Erno!). Pildid Jaanuse aparaadist leiate siit.

Selleks rakendati purjedega ning ühendati "otstega" 4 svertlauda ühelt poolt ja 4 teiselt poolt. Tuuletu ilma tõttu olid võistlustingimused vedamiseks e. pumpamiseks ideaalsed. Võistkond, kes köiel märgitud piiri enese kasuks ära vedas, oli võitja.
Siinkohal ajavad Chicad nina taevasse ja kirjeldavad kuidas nad esimestena alistasid hiidlased. Pumpama pandi Eteri, Kati, Regina ja Helle ning paistab, et õekesed Chicad said oma värsked jõud välja pumbatud. Tõsi, järgmistes heitlustes tuli meil küll kaotus tunnistada, aga see üks võit oli magusam kui mesi.
(Hiiu poisid - ega te meil ometi tahtlikult võita ei lasknud????)

Kui aga tõelistest võitjatest rääkida, siis tuleb tõdeda, et köievedu on ja jääb meeste alaks. Team Extreme oli selles lihtsalt nii võimas, et seda on raske sõnadesse panna. Nad olid nagu 4 tiivaga lind. Veatu, jõuline ja maskuliine pumpamine Martini poolt ette antud rütmis tegi meestest justkui puksiiri, mis vastasvõistkondi kaotusesse vedas. Võimas ja vägev vaatepilt! Päeva krooniks oli autasustamise tseremoonia, mis kõigile liigagi ootamatult viidi läbi meres. Just - kõikse kamp paluti taaskord vette ning parimad krooniti lõhnava kasepärjaga, diplomi, maasikate, soolakurkide ja meega.
Meie jaoks läks võistluspäev korda! Oleme õnnelikud, et saame olla Chicad ja meile anti võimalus proovida kätt võistluskorralduses. Oleme tänulikud kõigile sponsoritele, abilistele - Liis, Jaanus, Penny, Andreas, Alar, Andrus, Erno, Hardcore, Karmo, Lauri, Chica Urvet jpt kes olid meile abiks nõu ja jõuga!
Aitäh kõigile surfarite peredele, abikaasadele, sõpradele, et te omadele kaasa elama tulite ja meie üritusest osa võtsite.

Team Chica on sellega hooaja orgunnid lõpetanud ning jätkab tasasel toonil omi tegemisi surfivallas.

3 kommentaari:

  1. väga väga väga tore võistlus oli! aitäh teile:)!

    VastaKustuta
  2. Supper!! Sellistes olematutes tuuleoludes selline surfivõistlus korraldada, MEGA!!! Suured tänud Teile!

    VastaKustuta
  3. Väga stiilne sündmus oli! Kui veel maasikad ka välja toodi, tundus, et liiga hea, et olla tõsi! Tublid olete!
    Kas on mõni pilt kusagil sellest, kuidas Kajakas lapse hamba tangidega välja tõmbas?

    VastaKustuta