18. sept 2009

Tarifa mu arm!


Koht, kugu me tahaksime minna...
Koht, kuhu me tahaksime jääda...
Koht, millest me ei väsi unistamast...




19. septembril jääb see blogi siin shut down -režiimile, sest chicad laovad oma suvekübarad, lokitangid ja trapetsid kohvrisse ning põrutavad taaskord Tarifale. Kellele on see juba kuues aasta, kellele esimene. Meie 2008. aasta Tarifa reisist saad ülevaate siit.

Tarifale sõidavad Chicad Anneli, Helle, Katrin, Eteri, Kati ja Regina. Koju jäävad meid ootama Chicad Hanna ja Urve, kellele me selleks ajaks soovime tormituuli ja sooja vahust merevett.

Enne reisi luurasin veel Tarifa playade veebilehtedel kui ühtäkki leidsin maailma kauneima surfikoha ... Chicade secret spoti: PLAYA CHICA! Manage endile nüüd silme ette rand, kus on vaid naised, punased lilleõied juustes, tuul sasimas kleidisabasid ... Nii võiks ju see rand välja näha....

Playa Chica asub otse linnakeses:

Teame, et Eesti Chicad ei suuda kuumavereliste hispaanlannadega võidelda (vaata nüüd Palya Chica reklaamvideot siit: http://www.youtube.com/watch?v=kLkAs3uKGVQ) , mistõttu võib meid leida kodusest Punta Paloma rannast - koos kõigi teiste -paarisaja eestlasega...
Kohtume kuumas suves!
Kohtume seal, kus saavad kokku maa ja taevas!
Kohtume Tarifal!

3 kommentaari:

  1. Suudate nende hispaanlannadega võidelda küll, aga Playa Chical olen näinud ikka päris hulle laineid. Nendega eduka võitlemise osas on mul kahtlusi.

    VastaKustuta
  2. adrenallini jätkub...
    http://www.youtube.com/watch?v=ykx0IkkxIEI&feature=related

    VastaKustuta
  3. Oehhh, mul 6 päeva veel Tarifani...aga nii armsalt kirjeldasid seda kohta Regina, nii ongi :) Eteri

    VastaKustuta