10. sept 2010

Hiiumaale

Postitas: Chica Regina

Olgugi, et tuult jälle ei ole ja Bacrdi Fun saab olema sama õnnetu, nagu see oli Tallinnas ja Saaremaal, sõidab Chicade formula osakond ikkagi Hiiumaale.
Räägitakse, et seal kasvavat mahlane kukeseen, olla vananaistesuvi ja saunas ligunevat juba kadakavihad. Oleks ju imelik mitte minna!?
Chicad võtavad formulad siiski kaasa, juhuks kui tuuleõnn põõrdub ja viimane etapp, nagu seda avaetapp Pärnuski oli, tuuliseks kisub.

Tuulega on viimasel ajal liiga tuuga olnud. Olen sel nädalal rohkem suusatanud kui surfanud ja see paneb mind muretsema. Kus on sügistormid? Kas tõest peab ootama vihma ja nullkraade, et tormid möllama hakkaks ja 5-sega rallida/rullida saaks?

Rullimisest rääkides... meenub paratamatult meie viimane surfipäev eelmisel nädalal, kus Hellega Lohusalus end lainetel rullida lasime.
Tihe, äärmiselt kõrge ja püsivalt murduv laine oli esiti hirmutav ja koormas nii aju tehniliselt mõtlevat poolkera kui ka füüsist. Õnneks sai minu poolkera ja jõuvarud abi Jaanuselt, kes ei pidanud paljuks paar õpetussõna jagada. Kui laine ABC selge, sai seda isegi praktikasse pandud ning adrenaliinirikas õhtu lõppes koos päikese süüteküünalde läbipõlemisega.
Emotisoonid nagu viha, kirg, hirm, entusiasm, kaif ja rõõm vaheldusid nii sageli, et raske oli aru saada, milline neist parajasti kõige tugevamalt välja lööb.
Kui ei oleks olnud Kristjanit ja Taivot, oleks mina tol päeval küll kaldalt vaatajaks jäänud. Aitäh teile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar