28. juuli 2010

Duell Hängaritega

Küllap on paljud teist kuulnud, et Eesti surfimaastikku kütab aftersurfi halgudega kuumaks team HangLoose. "Tjah... võimalik", ütlevad selle peale Chicad "aga ega meie ka alla ei jää! Duell Chicad versus HangLoose jätkugu!" Siit lõbusat pildimaterjali sellest, kes siis lõpuks parem ja ägedam on - Chicad või Hängarid. Elame ja naerame koos!

TEST 1: Kes on parem team surfamises?
Ahh nii, et siis puus ees ja vöör ees??? Sellelt pildilt võime lugeda, et surfioskustelt on nii team HangLoose kui ka Chicad samal tasemel. Ei tea nad midagi ei puusadest ega vööridest. Upitavad, punnitavad, rabelevad ja keerutavad...
Seis 1:1

TEST 2: Kes on ilusam surfi-team?
Tjah - tõsi, ka looduses on isaslinnud kirevama välimusega... 6. klassi lota õpikust saab lugeda: "isaslindude värvide eesmärk on ühtlasi nii silma paista kui ka hoiatada.". All right - merel on nad nähtavad ja hirmu tekitavad ka... Aga kui terve kamp Chicasid roosades särkides mööda vett vuhiseb, seljal tekst"Catch me if you can", siis on isegi kõige kirjuma lycra ja trapetsiga meeskond relvitu!
Seis: 1:1

TEST 3: Kes on rohkem krutskite peal väljas? Kui Chicad viisid Hängarite lipu "tuvalisse kohta" plastikust sinise kemmergu näol, siis Hängarid viisid selle veel "turvalisemasse" paika üksikule laiule otse kajakate väljaheidete kuulirahesse.

Seis: 1:1 (NB: krustkid jäkuvad)

TEST 4: Keda soosivad teised?Nii Hängarid kui ka Chicad on sama palavalt armastatud. Isegi öövalguses ei suuda kuu otsustada, kumba teami lippu ta eelistab ja seisab truult nende vahel. Laines möllav naine versus kont ja peopesa...

Seis: 1:1

Aitäh sõbrad, et olete meiega juba aastaid merd jaganud!

Chicad tänavad HangLoose` vahvate ühissurfide eest!

1 kommentaar:

  1. Mjahh... Nii juhtub kui tuul pole nädal aega puhund ,et Chikad hakkavad end kohe kellegiga võrdlema. Enamiku teie väidetega ma võiks veel nõustuda aga kamoon, kumb on ilusam ja te panete pildi meie kõige kaunimaga. Sealt saime me küll 2 punkti.

    Otto

    VastaKustuta