22. dets 2009

Suusaradadest

Täna taipasin ma lõpuks, mida tunnevad vangid.... Jah, vangid!

Mida teevad piiratud võimalused ja trellid inimesega.

Istun kontoris, laud jõulukaarte täis, meilipostkast harjumatult kesine ja väljas ammutab IME - paks, kohev suusalumi. Kaelalihased on aknast väljavaatamisest väsinud... Jalad janunemas suusasaabaste järele... Ja krt...ei saa! Ei saa välja, kuigi niiiiiiiiiii väga tahaks!

Piiratud ja õnnetu kontorivangina loen ma salaja pärnakate blogi ja ajan end veelgi rohkem närvi infoga kui suurepärased on Jõulumäe suusarajad. Või suusarajad Keilas, või Valgehobusemäel... Meil siin pealinnas on aga asi nutune. Kuidas saab olla, et ühed jõuavad oma töödega valmis ja teised ei jõua? Pandagu siis kasvõi trammides külitavad reisisaatjad või MuPo omad radadele lund kühveldama.
Loodan, et mõttetera "kaua tehtud kaunikene" peab paika ka suusaradade valmimise osas. Et sel päeval kui ei pea enam "slalomeerima" rajatraktori ja kallurauto vahel võib vähemasti kiita raja kvaliteeti.
Ja siin veel üks märkus kõigile raskejalgsetele, kes ise ei suusata, aga armastavad suusaradadel jalutamas käia... Jalutage mujal!
...Postitus katkeb siin, sest just koputati mu kongi uksele ja alumiinumkausikeses saabus vanglalobi....

5 kommentaari:

  1. Sama jutt sulle merel olles,ära kooserda ees.

    VastaKustuta
  2. vähem juttu ,rohkem viisakust...ise labidaga lund siis aita ,kus viga näed laita..:-)
    Tehku sport meid ikka paremaks ja sõbralikumaks..
    Nael suuska ja lund kraevahele ehk kaunist valget jõuluaega ,jalad villi suusarajal,tuju helgeks igal ajal:-)

    VastaKustuta
  3. Kulla Anonüümne,
    viska siia oma päris nimi kah, et ma siis teaksin, kellest tulevikus merel võimalikult kaugele hoida. Ei teadnudki, et meri nii väike on ja mina Sul kogu aeg jalus kooserdan...Äkki on see saatus!!!!
    Ootan nime, et Sinu ees vabandada...
    Regina

    VastaKustuta
  4. Anonüümne pani kohe mõtlema.
    Millal on mul selline mõte pähe löönud, et keegi merel ees ei kosserdaks??
    Suutsin meenutada ühte korda ning siis veel, et teoreetiliselt võistluse ajal võiks ka selline mõte pähe tulla. Võistluste ajal olen ma muidugi ise see kes teistel ees kosserdab;)) Samas, kui ikka Tegija on, küll ta siis kosserdavast minust mööda saab;)) ja kui ei saa, siis peab veel harjutama:)) nagu ma isegi. Järgmine kord äkki olen mina see, kes mööda sõidab:)))
    Ah jaa esimene kord tekkis mõte kosserdajast, kui ühe Nõva laagri ajal olin end juba peaaegu pildituks sõitnud, tagumise jala põlv oli nii läbi et lihtsalt ei suutnud uimele mingitki survet avaldada. Samal viimasel otsal päästva kalda poole otsutas üks lohe, täpselt minu kursiga risti, end külili visata, vat siis käis küll selline mõte peast läbi.
    Vabandused lohe ees!!;)) - tegelikult olin ma ju ise kehvas vormis aga by the way - sain mööda küll:))
    Tuli vist tiba pikk kommentaar:))
    Kaunist Valget Jõulu kõigile
    ja nagu klassikud ütlevad: rebjata davaite šit drušhna

    VastaKustuta
  5. Helks, Sul on niiii õigus!
    Kõik me oleme ju oma surfikarjääri vältel olnud nii kooserdaja rollis kui ka sattunud mõne kooserdaja "otsa".
    Tark ja intelligentne mees/naine ei soovita aga kooserdajal seetõttu merelt kaduda ja surfiga lõppu teha. Tark mees/naine tuleks ja ütleks, et jäid jalgu ja ära enam nii tee.

    Kahju, et labane netikommentaatorlus on jõudnud ka chicade nii roosa ja süütu blogi lehtedele...

    Regina

    VastaKustuta