9. juuni 2009

Surf on lahe - Bacardi Fun esimene etapp Pärnus

Surf on lahe ja Pärnu on lahe - selles veendusid chiacad nädalavahetusel suvepealinnas toimunud Bacardi Fun`i võistlustel.

Enne võistlusreportaaži, tahaksime me aga ülistada pärnakaid. Täiesti uskumatu, millise soojusega on meid igal Pärnu-surfi korral kohalikud surfigurud vastuvõtnud. Nad on nii sõbralikud, abivalmid, hoolivad ja julgustavad ning ainuüksi sealsete inimeste pärast tahame ikka jälle Pärnusse tagasi.
Siinkohal täname Pärnu Jürkat kõigi heade sõnade eest, mida ta on meile ohtralt jaganud. See annab piigadele ainult indu juurde. Aitäh Sulle Jürka!

Nüüd aga piigade käekäigust nädalavahetusel!
Ütleme nii, et käed-käisid! Pumpamine olgu siis esimese võistluspäeva märksõnaks. Tuult oli kasinalt ning kõik sõidud said tehtud käte jõul.
Varustus, mille kasuks otsustati: Tiina - svertlaud ja 7.0 puri. Regina - 144l slallikas ning 8.0 puri.

Päev oli küll raske, ent see oli magus väljakutse. Meile meeldis! Jäime rahule nii tuule, raja kui ka võistluse korraldusega. Igal juhul pani selline päev meie oskused korralikult proovile ning arendas neid. Päeva kroonis õnnetunne, rahulolu, lai naeratus ja ootusärevus teise võistluspäeva ees.
Kui te arvate, et see oligi kogu chicade päev (et vajusime lihasvalude käes voodisse) siis eksite rängalt! Võistluspäev andis meeletult lisaenergiat ning füüsiline vorm võimaldas ööklubide külastusi ja hommikuni jala keerutamist!


Järgmisel päeval olid chicad hoopis teist nägu:

väsimus andis endast märku. Hetkeks käis isegi mõte peast läbi, et ei jaksagi sõitma minna...Aga lõpp hea kõik hea - läbi kalavõrkude pressime endid kaatri juurde ja võistlus võis alata. (Täiesti uskumatu, millistes tingimustest peavad pärnakad sõitma - seal ongi ju ainult võrgud võrkude küljes kinni!)


Tuult jätkus kõigile ja võistlus sai kenasti peetud.
Kui esimene päev pigistas mahlad üsna välja, siis teine päev oli igati mõnus ja vähemkoormav.

Meil läks hästi! Tiina noppis naistearvestuses 2 koha, Regina 3nda. Usume, et esimese tõelise võistluse kohta, oli see väga hea tulemus. Igal juhul saime me võidusõidu põhitõed teada, halssimise oskust juurde ja mis peamine - palju vahvaid surfituttavaid juurde.

Erilised tänud lähevad meie poolt Karmole tubli töö eest ning kõigile headele inimestele, kellel ei olnud meile kahju oma laudu ja muid vidinaid laenata! Aitäh Ormile, kes tegi ohtralt kauneid pilte meie esimest korrast!

Te kuulete veel meist FUNnimas!




2 kommentaari:

  1. Te olite uskumatult tublid ja visad. Need kaks päeva olid ikka päris väsitavad. 6 h jutti veel viibida on võrdne Aegna maratoniga (2007) . Seega pange vaim valmis ja 8. august maratonile... Surf on lahe..

    VastaKustuta
  2. Palju ônne, Reku! Tubi töö!

    VastaKustuta