8. dets 2009

Mõtteid ja mõttetusi

posted by: Chica Regina

Eesti esimene kõrge reitinguga naissurfarkond Chica keerab aasta lukku! Nüüd on siis hooaeg ametlikult otsas ja alanud on suuskade määrimise, kelgutamise, lumesõja ja hapukapsa ajastu.

Surfihooaeg lõppes märksõnaga poolpaljas glamuur e. Hawaii. Ja ükski kohale tulnud chicadest ei olnud sellest valesti aru saanud-keegi polnud paljas ja kõik olid glamuursed. Näib, et häid mõtteid jagub meie naiskonnas mitte ainult merele vaid ka kuivamaa üritustele.
Ettevalmistused: sõpruskond: Helle, Anneli, Merle,siinkirjutaja, Marge ja väike eskimotüdruk Bali)
Hooajale pitseri pannud pidu on raske kokku võtta. Kõige õigem oleks vist öelda - alguses ei saanud vedama ja pärast pidama.
Vasakult: Regina, Eteri, Helle, Anneli

Ürituse veojõukontroll oli sel korral rivist väljas. Esimeseks põhjuseks kindlasti liig hõre rahvamass. Eeldasime, et pidutsema tuleb suurem hulk surfareid, kuid nii see ei olnud. Piletihind mitte EPLi liikmetele oli väga krõbe ja kui liita sõidukulud, joogikulud, majutuskulud... siis on odavam veeta nädalalõpp kodus. Seda teed olid väga paljud länud, keda tahtnuks peol näha.

Küll aga oli pidu kohale meelitanud kaugema nurga mehi - näiteks särav blogimise tippmees Jürka, kellega mul õnnestus mõtteid vahetada. Veendusin taaskord, et lisaks Pärnu mõnusatele surfispottidele tuleb Pärnus surfamas käia ka sealsete vahvate surfiklubilaste pärast.
Ja üldse - kõik meie surfiklubid ja tiimid on kiidusõnu väärt! Vahva on see, et igal klubil on isemoodi imago, mis lisab meie surfielule värvi. Siin nad/me oleme....

.......
Kas oled soovinud Chica teamile midagi öelda, aga ei ole julgenud... Oled tahtnud meie tegevust toetada, kritiseerida...pärida aru. Nüüd on Sul selleks hea võimalus - Chica teami e-posti aadressi kaudu: chicateam@gmail.com.
Võtame vastu kõiksugu (välja)kutseid ja pakkumisi. Parimad kirjad kuuluvad avaldamisele (kui meil selleks voli on).


Ära hoia end tagasi ja kirjuta meile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar