31. aug 2009

Z - uim

Ööl vastu pühapäeva kohtus formularahvas BonBon`is, et tähistada kordaläinud võistluspäeva ja nagu te isegi teate saavad hämaras ööklubis tihtipeale alguse suured ja geniaalsed ideed - olgu siis mängus nii palju rummkoolat kui tahes.
Sel korral tõmbas osa chicasid rajalt maha insener Zuppingu. Nurrusime, mis me nurrusime, aga diili Z-uime osas tegime temaga ära. Esialgu leppisime kokku kõikse tähtsamas - et chicadele on tarvis erkroosat uime, mis paistaks silma naisrassile omase volüümikusega. Edasised roosa-Z-uime arendustööd on seotud uime omadustega. On selge, et olulised on nii pikkus, laius kui ka kasutusotstarve - kas maal või merel. Kõik see on kogemuste ja läbirääkimiste küsimus.

Selline võiks siis see tüdrukutele mõeldud Z-uim välja näha...Konkurentsitu, pretensioonitu, igati manööverdatav nii kuivades kui ka märgades oludes. Ja mis kõikse tähtsam - roosa uim "haistab" kõiki HangLoose ja VisaTeami meeste uimede kohalolu ning lülitub automaatselt turboržiimile. Catch us if you can!

2 kommentaari:

  1. ULME............
    Otto

    VastaKustuta
  2. Ott, HangLoose`il võib küll olla tosin Mantat arsenalis, aga kui me oma roosad lateksuimed alla keerame, siis ei saa te meist ealeski mööda!

    AntiSurfer Regina

    VastaKustuta