23. nov 2009

21.11 Pirita

Postitas: Chica Regina

Ka meie kliimavöötmes võib kohata loodusimesid.
Kes oleks võinud arvata, et kuu aega enne jõulupühi võib Pirita rannas täheldada pingviinide rännet...
Pingiviinide talirände kutsus esile uskumatult soe nädalavahetus ja üle pika aja puhunud kvaliteettuul. Olgem ausad - isasisendeid oli rand täis, emasisendeid oli vaid kaks - Helle ja Regina. Riietusruumis kalipsosid selga ajades mõtlesime Hellega, et meie "kuplid" vajavad ravi. Ehk aitavad tabletid, ehk lihtsalt seanss tohtrihärra pool.

Hetk hiljem väljus rõivisturuumidest kaks emaspingviini... Loiu sammuga, käed kehast ebaloomulikult kaugel. Nad olid äravahetamiseni sarnased - kummist, mustad, neli sinist silma ootusärevalt vilkumas .

Esimesed sammud novembrikuises vees olid karastavad. Aegsasti tungis vesi kalipsonööpide vahelt sisse, sussidest sisse, kinnastest läbi. Ja mitte ainult! Ka laua sisse tungis vesi, sest hooaja lõpetamise järel plaanisin ma oma laua sisemust soojendada ja kruvisin laualt korgi küljest. Kork kaminasimsil läksin ma lauda ujutama.
Hetki hiljem, kui korgi laenuks sain, kobisin uuesti vette. Vesi oli vahepeal soojaks läinud. Kohe mõnusalt soojaks!
Helle juba põrkas ühelt laineharjalt teisele ning minu ülesanne olnuks teha sama. Aga raske on põrgata kui keha ei mäleta surfist midagi ja ainukesed liigutused mis meeles on pärinevad katapulteerumisalasest batuuditrennist. Tunnistan ausalt, et pärast batuuditamist ei ole katapult üldse hirmus. Vastupidi! See on äge! Adrenaliininäidik on põhjas.

Mitmeid triipe hiljem (kui oli vees oldud juba ebaloomulikult kaua) hakkasid käed streikima. Veestart ei õnnestunud, sest ma ei jõudnud kätega poomist hoida. Isegi kui sain veest välja, siis enne kui end trapetsisse haakida jõudsin lakkasid käed töötamast ja ma plärtsatasin vette. Käteringid, kalipsovenitused, kinnaste ära võtmine - miski ei aidanud. Käed läksid pensionile.

Hädaline nagu ma olin, loksusin siis lihtsalt lainete turjal kalda poole. See oli lihtne. Meelelahutust pakkus nt Tom, kes kõrgeid hüppeid ja saltosid tegi, perfektsed jibe`id Jussi esitluses. Kaldal nägin üht piltniku, kes minu elu esimest Pirita "shame walk`i" jäädvustas. Aga käed olid nii läbi, et sel vaesel piltnikul tuli oma modelli kama kaldale vedada.

Shame walk ilma käteta naise esitluses
Pärast mõnusat sauna, mis käed jälle elule äratas, panime oma super surfpäevale erakordselt kauni punkti. Sõitsime Laulasmaale, istusime tekkidesse mähitult aias. Kuulasime randuvate lainete laulu ja lugesime öös langeivaid tähti. Ei ole midagi paremat päevast, mis on täis surfi ja sõpru.
Aitäh Sulle Sügis, et kinkisid meile selle oivalise surfipäeva!

2 kommentaari:

  1. Seansid tohtriharra poolt peaksid regulaarsed olema:) Voi nii nimetatakse nuud boyfriende:P
    Hasti pandud igal juhul!
    M

    VastaKustuta
  2. hehhh... Võimalik, et boyfriende saab ära kasutada teatavate raviomaduste tõttu. Aga ma ei usu nendel seda jõudu olevat, et nad suudaks naise novembrikuus merest eemal hoida. Taolise elulaadi peale paneb tohtriärra nelja tuule poole jooksu....

    VastaKustuta