9. märts 2010

Surfarite suusaduell

Postitas: Regina 9. märtsil

Kuuldes, et tulemas on suur suusalahing Eesti võimekaimate suusasurfarite seas ning maha peetakse siseriiklik MM, võttis Chica team sponsoritelt saadud dollarid plekkkarbist välja ning sõitis kahepäevalisele koolitusreisile Alpidesse. Rentisime sealt kaheks päevaks suusatreeneri härra Fritz-Albert Angereri, noore Tobiase vaarisa.

Chicade suusakoondise lootustandvad klassikud Helle ja Urve läbisid kahepäevase paaristõugete süvakursuse ning tänaseks on neist saanud meie koondise esiklassikud. Tõukavad korraga ja paaris. Erakordne sooritusvõime!

Chicad Kati ja Regina õppisid Fritzu käe all valdama purustavaid kaikalööke, mis olevat eeliseks jälitajagrupi sõidu takistamisel - täketest moodustuuv lisa-suusarada ajab jälje segamini ja jälitatav grupp leiab õige raja nagu taksikoer - nuhkides... .
Leidsime sekundi ka fotosüüdistuse tegemiseks:

Vasakult: Fritz-Albert, Regina, Urve, Helle, Kati

Esimene suurvõistlus Chica suusakoondisele ongi sellel nädalal toimuv suusaralli, kus koondis asub testima uusi tehnikaid. Suusakoondise füüsilne vorm on chicade perearstide kinnitusel enneolematult hea - kahekordistatud dopingukogused ei ole meie organismile liiga teinud.

Et meistrikad oleksid edulised, on Eesti Suusaliit toetanud meie suusakoondist kauni privaatse mökiga otse Pirita rannal, kus chicad saavad end võistluseks ette valmistada. Lisaks ESL ja FISile on koondise suusponsoriteks ka vormiriide märkimisväärse niidi- ja kangakulu katnud Monton:

Teine tähelepanuväärne sponsor on Felix, kes määrib chicade suusad ning uputab aftersurfil kõik vorsitksed ketšupisse.

Kohtumiseni suusarajal! Reedel, kell 18.
Koondis Chica

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar