29. juuni 2009

26-28.06 Topu Team Jahe Surfilaager (Tiina)

Teekond sai alguse juba reede varahommikul, pakkisin kogu surfikama autosse, töölt korra läbi, Piritalt Kati pardale ja kimasime Topu poole. Pakkisime oma kamad lahti, varustus stardi valmis ja ühe silmaga ootasin tuult vihmapilve alt. Õhtu jooksul õnnestuski kolm poole tunnist glissavat setti sõita.
Nii reedel kui ka laupäeval oli maatuul ja sadas vihma vahelduva eduga, aga see ei takistanud nautida toredat laagrit ja surfata sortsides. Pühapäeval oli hoopis teine tera – päike,tuul,merevesi endiselt soe ;), rahvas kõik olid kogunenud võistluste keskmesse – olenes kas siis võisteldi või elati võistlejatele kaasa.
Team Chica oli võistlusel esindatud kolme liikmega (Regina,Helle,Tiina) ja parima tulemuse tõi koju Helle, kes võitles välja kolmanda koha. Pean tunnistama, et kahjuks sai see tore nädalalõpp liiga kiiresti õhtusse, igaljuhul suured kiidusõnad laagri korraldajatele, järjekordselt oli andnud endast parima Team Jahe ning superlux, et praegusel raskel majandusperioodil leidsite endiselt sponsorid üritust toetama. Samas oli äärmiselt tore, et võistlemas oli nii palju tublisi naissurfareid ja hästi viisakaid meessurfareid, kes jäid isegi finisi lõpusirgel üdini dsentelmänideks. Tervitused Otile ja Laurile. Samas suured tänud Tarmole, kes laenas teisel päeval sverdiga lauda ja Andule, kelle üleliigse uime mixsisime laua alla J.... Ja ei saa ma mainimata jätta .... ülimalt suured tänud neile, kes viitsisid ja tegelesid minu lapsega kui ma ise surfasin või olin juhuslikult hõivatud mingi muu tegevusega .... Arutasime ka teiste teami liikmetega ja kõik olid ühel meelel, et selliseid laagreid võiks rohkem olla, mis on korraldatud surfaritele või surfihuvilistele, tubli töö, peatse kohtumiseni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar